Ronaldo povredio mišić kao i Mesi! Zbog preranog povratka bi mogao da propusti SP!

Povreda koju ima Kristijano Ronaldo je recidivne prirode, naročtio ukoliko se ne napravi adekvatana pauza, pa bi Portugalac preranim povratkom na teren mnogo rizikovao i ugrozio učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu

  • 0
FK Real Madrid - FK Barselona, Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Povreda Kristijana Ronalda nije nimalo naivne prirode. U pitanju je povreda mišića kolena "biceps femoris", koja je recidivne prirode, naročtio ukoliko se ne napravi adekvatana pauza. To najbolje pokazuju i velike muke koje je sa istim problemom imao i Leo Mesi u prošloj godini.

Omaleni Argentinac je prvo "načeo" povredu u Superkupu sa Atletiko Madridom, da bi u utakmici sa Almerijom načeto dovršio. Na Mesijev povratak se čekalo svega tri nedelje, ali se nakon toga opet povredio u meču sa Betisom i morao je da odsustvuje oko dva meseca. Do ove povrede dolazi kod eksplozivnih igrača, a to pokazuju i primeri Đordi Albe, Inijeste, Koentraa i još nekolicine igrača u španskom prvenstvu.

Najboji način za terapiju je odmor, ali za samo pet dana Real Madrid igra finale Kupa kralja protiv Barselone, pa je pitanje da li će se Ronaldo odmarati. Ipak, zvezda kraljevskog kluba je svesna da bi igranjem mnogo rizikovao i ugrozio učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA