Crnogorci: Biće zanimljivo sa Srbijom!

- Siguran sam da će biti jako zanimljiv dvomeč sa njima. Treba da nastupimo iz pozicije skromnosti, ali da verujemo u sebe i da možemo obezbediti učešće na EP - rekao je pivot crnogorske reprezentacije Mladen Rakčević

  • 2

Muška seniorska rukometna reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine  igraće u četvrtoj grupi sa Srbijom, Islandom i Izraelom.

Plasman na šampionat izboriće po dve prvoplasirane i najbolja trećeplasirana reprezentacija iz svih sedam grupa. Pivot reprezentaacije naših suseda, Mladen Rakčević smatra da grupa nije nimalo naivna.

- Biće jako teško, kao i uvek, ali sam siguran da nijednoj reprezentaciji iz naše grupe nije drago što su baš nas izvukli. Uz veliku podršku naših navijača u Crnoj Gori sve je moguće - rekao je Rakčević i dotakao se duela sa Srbijom:

- Siguran sam da će biti jako zanimljiv dvomeč sa njima. Treba da nastupimo iz pozicije skromnosti, ali da verujemo u sebe i da možemo obezbediti učešće na EP. Daćemo sve od sebe, ima puno mladih koji stasavaju u prave vrhunske igrače, sa njima i nama starijima, mislim da možemo napraviti dobar rezultat - rekao je Račević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pljevljak

    11. april 2014 | 18:12

    Znači da je Srbija izvukla Lovćen, pošto su u muškom rukometu sve ostale klubove i rukometne škole uništili. Naravno da se neće igrati u Pljevljima jer ne bi niko navijao za "Crvene".

  • brunox

    11. april 2014 | 17:03

    Dobice te i po blesi i guzici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA