Srbija obara rekord: Ponesite šal i besplatno gledajte reprezentaciju u Pioniru! (FOTO)

Nova akcija: Vlade Divac će izvesti početni udarac na meču Svetskog prvenstva u Pioniru. Želja svih je da na tribinama bude oboren rekord po poseti na meču reprezentacije

  • 3

Za subotu uveče rezervišite sebi mesto u istoriji srpskog hokeja. Srbija igra meč trećeg kola Svetskog prvenstva, divizija 2, protiv selekcije Estonije, a cilj osim pobede "orlova" je i da na tribinama bude rekordan broj navijača kada je ledena reprezentacija Srbije u pitanju.

Dosadašnji rekord od 1283 navijača, zabeležen u novosadskom Spensu 2009. godine (samo pet mečeva Srbija igrala kod kuće), ne bi trebalo da predstavlja veliki problem iz još jednog razloga.

Svako ko od vas dođe sa šalom reprezentacije na meč, dobiće besplatnu kartu sa kojom će prisustvovati utakmici koja bi mogla da najavi medalju naše reprezentacije.

- Bez obzira što smo izgubili od Belgije na otvaranju, pobedili smo Izrael i ta pobeda će nam biti motivacija da u subotu budemo još jači. Prvenstvo je tačno na polovini i imamo još šanse za jednu od tri medalje.

- U subotu moramo svih 60 minuta da igramo kao što smo odigrali prvu trećinu protiv Izraela i nadam se da ćemo uzeti neophodan bod Estoniji - reči su Pavla Ogrizovića, reprezentativca Srbije koji očekuje vetar u leđa sa tribina Pionira.

Meč počinje u subotu od 20 časova, a prvi potez izvešće predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

To nije sve, osim dobre i brze igre Srbije, nadamo se i pobede, bićete u prilici da uživate i u nezvaničnoj himni selekcije "orlova" "LUDO I BRZO", od Partibrejkersa.

Cena dnevne karte je 100 dinara. Svi u Pionir! Ludo i nezaboravno je bilo i na meču sa Izraelcima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA