Borković testirao Ševrolet Kruz: Počinje sezona WTCC!

Borković je ostvario 12. vreme na testovima, nakon čega je rekao da može da bude zadovoljan generalnom probom u svom automobilu

  • 3

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u petak je obavio testove na stazi u Marakešu. Borković je tako i debitovao u WTCC šampionatu, koji startuje ovog vikenda u Maroku.

Borković je ostvario 12. vreme na testovima, nakon čega je rekao da može da bude zadovoljan  generalnom probom u svom Ševrolet Kruz  automobilu, u kome ga u subotu očekuju kvalifikacije, a u nedelju i prve dve trke u šampionatu WTCC.

- Najvažnije je da sam osetio stazu i da se sve više upoznajem sa onim što me čeka u subotu i  nedelju. Za sada sve ide kako treba i veoma sam uzbuđen što ću biti prvi Srbin koji će osetiti draž i biti  deo ovako velikog takmičenja - rekao je Borković posle testiranja.

Kvalifikacije na stazi Mulaj el Hasan biće vožene u subotu i po propozicijama WTCC biće podeljene u tri dela. Trke su na programu u nedelju od 17.00 i 18.00 uz direktna prenos na Eurosport-u, koji je i organizator trka. Radio televizija Srbije će na svom Drugom programu emitovati obe trke u snimku od 20.30.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA