POBEDA PARTIZANA U IVANJICI: Lazović doneo tri boda crno-belima i povredio se! (VIDEO)

Crno-beli su savladali Javor u Ivanjici sa 1:0 i vratili se na pobednički kolosek posle kiksa sa Vojvodinom

  • 30

Fudbaleri Partizana su nastavili trijumfalni niz u Ivanjici, gde su i na poslednja dva gostovanja ostvarili pobede! Crno-beli su savladali Javor sa 1:0 golom Danka Lazovića u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, a time se bar do završetka meča na Marakani izjednačili sa Zvezdom na prvom mestu na tabeli JSL!

Nije sve tako dobro bilo za četu Marka Nikolića u Ivanjici, jer se strelac jedinog gola na meču povredio posle nezgodnog doskoka u kaznenom prostoru Javora posle čega je iznet sa terena. Ipak iskusni napadač je po izlasku sa terena uspeo da se osloni na povređenu nogu, a posle pregleda će se znati da li ga očekuje pauza.

Crno-beli su od starta meča igrali visoko i agresivno, ali su udarci Ilića u nekoliko navrata sa ivice kaznenog prostora, kao i pokušaji Škuletića bili preslabi.

Mladi Andrija Živković je sredinom prvog poluvremena šutirao sa sedam metara udaljenosti na gola Javora, ali je Valiđa spasao mrežu Ivanjičana požrtvovanom intervencijom glavom na gol liniji!

Crno-beli su pojačavali tempo u finišu prvih 45 minuta, kada su i stigli do pobedonosnog gola.

Samo nekoliko trenutaka pre pogotka Lazovića glavom na asistenciju Ilića, povratnik u crno-beli dres je već zatresao mrežu Ivanjičana, ali je taj pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije!

Lazović, koji je ubacio loptu u mrežu Javora sa samo jednog metra, se prethodno u trenutku udarca Škuletića po proceni pomoćnika našao u ofsajdu.

Odmah po povratku sa pauze Škuletić je šutirao glavom i umalo duplirao prednost crno-belih, a nedugo zatim posle povrede Lazovića u igru je ušao Luka, koji nije uspeo da savlada golmana Javora Mišića u situaciji jedan na jedan.

Najbolju priliku za izjednačenje domaći su imali u 79. minutu kada je Milošković snažno šutirao sa 20 metara ka golu Partizana, ali je Lukač uspeo da sačuva svoju mrežu. Golman crno-belih se tom prilikom povredio, pa ga je u 82. minutu zamenio Živko Živković.

Sa tribine stadiona u Ivanjici na kojoj su bili smešteni najverniji navijači crno-belih u nekoliko navrata moglo se čuti skandiranje - NE DAMO TITULU - a Grobari su tokom meča  vređali predsednika FSS Tomislava Karadžića pesmom - TOLE LOPOVE.

Zbog dve povrede, ali i velikog broja izmena meč u Ivanjici sudija Vlado Glođović je produžio za sedam minuta, ali su crno-beli sačuvali prednost i tako se revanširali Javoru za 0:0 iz prvog dela sezone na proslavi rođendana u Humskoj.

JAVOR: Mišić, Đorđević, Miletić, Milović, Valiđo, Ivelja, Vidić, Docić (Josović 67), Milošković, Veselinović, Čačarić (Dražić 56. minut).

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Obradović, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Saša Ilić, Andrija Živković (Ninković 90. minut), Lazović, Škuletić.

TABELA: Crvena zvezda 53, Partizan 53, Čukarički 38, Novi Pazar 35, Jagodina 34...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA