Da li je Partizan oštećen za penal i gol? (VIDEO)

U duelu sa Javorom, crno-belima je poništen pogodak, a takođe se desila i diskutabilna situacija u šesnaestercu domaće ekipe

  • 29

Ponovo će se posle odluka glavnog arbitraVlade Glođovića na meču između Javora i Partizana, podići velika prašina, jer je poslušao svog pomoćnika i nije priznao pogodak Danka Lazovića u 35. minutu, kao i da li je minut ranije diskutabilan start nad povratnikom u crno-beli dres trebao da okarakteriše kao penal.

Polemisaće se sigurno o tome da li je iskusni centarfor u trenutku kada je Škuletić uputio udarac bio najbliži čuvaru mreže domaćih, a ni iz video snimka se ne može doneti zaključak. Druga situacija se desila minut ranije, kada je Lazović oboren u šesnaestercu, a Glođović je samo odmahnuo rukom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    12. april 2014 | 18:45

    @ABV ..e ocigledno je ds ti pojma nemas o fudbalu...ali nije ni cudo naucili ste tako jer za vas ne vaze pravila...Decko pogledaj..lopta je vec upucena prema golu cak i prvi igrac javora koji blokira sut blizi je golmanu a kamoli ovaj drug ,Milovic,...A sta ces opet smo videli danas sve i svasta....faul nad Lukom,. sa ledja,nema zutog za igraca Javora koji igra rukom ali zato su tu zuti za Lazovica,Ilica,Brasanca....Ocigledno je da Partizan mora da se "osakati" pred Krusevac i derbi..'SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN" DOBRO DOSLI U evropsku S.Koreju...."Ziveo Veliki Vodja"

  • Stelt

    12. april 2014 | 20:30

    Nemoraju nas drasticno krasti na svakoj utakmici...Ako malo kradu nije problem,ali ovo postaje vec smesno!

  • Pfc Rules

    12. april 2014 | 18:10

    Opet su pokusali da nas pokradu, i to ce raditi do kraja prvenstva!!! Ne damo titulu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA