Jokić odličan na Najk Hup Samitu u SAD-u! (VIDEO)

Održan je tradicionalni Najk Hup Samit na kome je svoje učešće zauzeo jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša

  • 1

U noći između subote i nedelje održana je tradicionalna utakmica između najperspektivnijih mladih košarkaša iz Sjedinjenih Američkih Država i ostatka sveta - Najk Hup Samit, u kojoj su slavili srednjoškolci iz SAD 84:73. U ekipi ostatka planete svoje mesto pronašao je i talenotvani krilni centar Mega Vizure, Nikola Jokić.

Tim ostatka sveta nije uspeo da zabeleži svoju treću uzastopnu pobedu nad američkim klincimma koje su do trijumfa predvodili Džastis Vinslou sa 16 poena, Džalil Okafor sa dabl dabl učinkom od 14 poena i 10 skokova, kao i Tajs Džons koji je postigao poen manje.

Najefikasniji pojedinac u redovima ostatka sveta bio je Emanuel Mudiaj koji je ubacio 20 poena. Nikola Jokić odigrao je 16 minuta na ovom duelu ubacivši pet poena i uhvativši sedam lopti.

Da je mladi košarkaš Mega Vizure pružio partiju kakve je pružao na treninzima, kada je prosto cepao mrežicu iza linije za tri poena, verovatno bi i rezultat bio drugačiji.

Pomenimo samo da su pre njega na ovom prestižnom meču iz Srbije učestvovali Aleksandar Cvetković, Milan Mačvan, Boban Marjanović, Dejan Musli, Luka Bogdanović, Nemanja Aleksandrov...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA