NELSON: Moje srce pripada Zvezdi, ali ostanak i dalje visi u vazduhu!

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde ne krije da bi voleo da ostane u klubu i naredne sezone, ali nije siguran da će se to dogoditi

  • 6

Odmah po dolasku na Mali Kalemegdan Demarkus Nelson je osvojio srca navijača Crvene zvezde, pogotovo što je ostao i posle prve sezone što je bio redak slučaj u prošlosti.

Popularni ''Admiral'' je motor tima koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić, a u razgovoru za zvanični sajt ABA lige otkrio je svoje planove za budućnost.

- Klub i ja imamo opciju u ugovoru za produžetak saradnje. Međutim, sve i dalje visi u vazduhu. Očigledno je da bih voleo da ostanem, jer moje srce pripada ovom klubu i gradu. Ali, i dalje je rano da se odgovori na to pitanje. Ono što mogu da vam kažem jeste da je period koji sam proveo ovde najbolji koji sam doživeo u Evropi - rekao je Nelson koji je istakao važnost meča sa Cibonom u polufinalu ABA lige:

- Definitivno se radi o veoma bitnoj utakmici. Sve što smo do sada uradili nas je stavilo u poziciju da se borimo za trofej u ABA ligi. Ali, ne možemo da razmišljamo o finalu dok ne pobedimo u prvoj utakmici. Trenutno nam je najbitnije da zadržimo dobru atmosferu u svlačionici. Biće nam potrebna u odlučujućim okršajima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA