IZGLEDA DA JE OZBILJNO: Čelsi aktivirao klauzulu i dovodi Koštu na leto!

Kako prenosi renomirani panski list ''El Confidecial'' napadač Atletika iz Madrida će se na leto preseliti u London za 60 miliona

  • 3

Tokom čitave sezone ime napadača Atletika iz Madrida Dijega Košte se pominje u kontekstu novog pojačanja Čelsija, ali izgleda da će do transfera, ipak, doći na leto. Kako prenosi renomirani španski list ''El Confidencial'' Žoze Murinjo je odlučio da aktivira klauzulu od 60 miliona evra i dovede naturalizovanog Španca na ''Stamford Bridž''.

Nije usključeno da će u suprotnom pravcu krenuti i Fernando Tores koji je ponikao u Atletiku, dok u Čelsiju nikako da se snađe. Navijači su izgubili strpljenje, Murinjo takođe.

Košta je trenutno jedan od najboljih napadača Evrope. Postigao je 28 golova u La Ligi iako je propustio veliki broj mečeva zbog povrede. Upravo bi povreda mogla da bude razlog da Košta ne zaigra protiv budućeg kluba u polufinalu LŠ, jer Atletiko prolaz u finale traži preko Čelsija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA