NIJE OZBILJNO: Košta ''preživeo'' krv i strašan udarac u stativu (FOTO) (VIDEO)

Napadač Atletika postigao pogodak u pobedi nad Getafeom, ali se pritom povredio * Na prvi pogled nije izgledalo nimalo naivno, ali se vrlo brzo ispostavilo da ništa ozbiljno nije u pitanju

  • 6

U danu kada su španski mediji objavili kao ekskluzivu vest da će od leta igrati za Čelsi, Dijego Košta je bio na ivici da možda i završi sezonu. Skoro svi su se uhvatili za glavu u 84. minutu meča između Hetafea i Atletika kada je napadač Jorgandžija povisio na 2:0, ali se prilikom pogotka povredio, jer je već zamotanim kolenom udario u stativu.

 

Skočili su fudbaleri Atletika da proslave gol njihovog najboljeg strelca, ali su se vrlo brzo uhvatili za glavu i pozvali medicinsku pomoć sa klupe. Košta je u bolovima ležao na liniji gola Hetafea, dok mu je iz kolena curila krv.

Mnogi nisu mogli da gledaju njegovu patnju i izmakli su se sa strane, a doktorsko osoblje je odmah iznelo Koštu sa terena. Međutim, prema prvim navodima španskih medija Košta će biti dobro i da je u pitanju samo strašan udarac u momentu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA