Partizan na leto ostaje bez štopera!

Iskusni Vojislav Stanković, koji je crno-bele uveo u LŠ golom u penal seriji protiv Anderlehta, želi da pronađe inostrani aganžman

  • 9

Posle pet godina družbovanja izgleda da se primaklo vreme da se Vojislav Stanković i Partizan raziđu. Štoper koji je golom u penal seriji protiv Anderlehta doneo crno-belima drugo učešće u Ligi šampiona želi da pronađe inostrani aganžman.

To je za ''Sport'' potvrdio njegov menadžer Dušan Milojević koji je obavio razgovore sa sportskim direktorom Partizana Albertom Nađom.

- Dobili smo ponudu da Voja produži ugovor, ali smo se odmah zahvalili, jer igrač ima druge planove. Stanković je zahvalan Parrtizanu na svemu, korektnosti i ponudi, međutim, u klubu je već pet godina i želi novi izazov - rekao je Milojević i dodao:

- Stankoviću ističe ugovor u decembru, otuda i razgovori o produžetku. Imamo čvrsto obećanje ljudi iz kluba da neće praviti problem kada je visina obeštećenja u pitanju. U najskorije vreme očekujemo konkretne ponude.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA