Možete li da zamislite Barsu koju vodi Klop?

Mesi, Inijesta i Ćavi pod komandom sadašnjeg trenera Borusije. Bilo bi to jako zanimljivo...

  • 6

Vest španskih i engleskih medija da će trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop preuzeti Barselonu zaintrigirala je i one kojima fudbal i nije velika sfera interesovanja.

Jer u ovom slučaju, spojili bi se tim koji godinama gaji specifičnu igru i trener koji je možda i najomiljeniji kod fudbalskih zaljubljenika poslednjih sezona.

Jirgen Klop mogao bi već na leto da na klupi Barselone zameni Herarda Martina, preneo je londonski "Dejli Ekspres" tvrdnje španskog lista "Sport".

Martino navodno definitivno odlazi iz Barselone na kraju sezone, iako je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor, a razlog prekida saradnje je što argentinski stručnjak "ne odgovara dugoročnoj viziji kluba".

Martinu se prvenstveno zamera na "ravnodušnim izdanjima" aktuelnog prvaka Španije. Barselona je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona od Atletika iz Madrida, a za istim timom zaostaje četiri boda na tabeli Primere.

Klop (46) je izbio u prvi plan zbog višegodišnjeg kvalitetnog rada u Borusiji Dortmund i harizmatične ličnosti, tvrdi "Dejli Ekspres".

Za tog stručnjaka zainteresovani su brojni veliki klubovi, među kojima i londonski Arsenal, ukoliko prekine saradnju sa Arsenom Vengerom, piše list.

Šta vi mislite, da li opšte vredi razmišljati o Klopovom timu koji predvodi Lionel Mesi? Deluje privlačno ta kombinacija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA