Kakve veze imaju Saša Matić i Baja Mali Knindža s mečom Zvezde u Pazaru? (VIDEO)

Saznajte kakve pesme se uvežbavaju pred derbi meč Super lige kojem će prisustvovati i oko najhrabrijih 350 navijača Zvezde

  • 40

Navijači Crvene zvezde odlaze u Novi Pazar sa željom da pesmom pomognu ekipi nastavak šampionskog hoda. S druge strane, popularni Ekstremi žele i drugog večitog rivala da ostave bez planirane pobede.

Internetom kruže pesmice koje bi trebalo naučiti ili ponoviti do četvrtka kada će nadvikivanje početi.

Krećemo od domaćina. Ekstremi su se odlučili da obrade pesmu Saše Matića "Ne zovi, ne piši", a reči u navijačkoj obradi pristalica Novog Pazara su sledeće: "Ne zovi ne piši i ne dolazi, pusti me Zvezda nam dolazi, niko od nas nije mađioničar, pobediće naš Pazar!"

Delije će ponovo aktivirati pesmu koju ne propuštaju u duelima s Pazarcima. Oko 350 izabranih navijača Zvezde moći će da prisustvuje ovom duelu, a verovatno će dobar deo utakmice posvetiti ovih stihovima na melodiju Baje malog Knindže: "Pevaj Srbijo, zemljo junaka, pevaj Srbijo, zemljo bitaka, pevaj Srbijo silnije jače, je..ćemo Pazar i Fenerbahče".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    15. april 2014 | 19:27

    Delije bude srbiju napokon od cetvrtka srbija je budna delije idemo do pobjede

  • Strah

    15. april 2014 | 19:56

    Hahahah svaka cast za prepevanu pesmu Baje, hahahah j...mo pazar i fenerbahce. Hahahhaha grobar sam ali ovo je originalno ;)

  • specialista

    15. april 2014 | 21:09

    Neka neko objasni ziteljima Novog Pazara, pre svega ovim ekstremistima, prvo- sta su poreklom, a onda u kojoj drzavi zive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA