Verderovi navijači kao Zvezdini 2012. godine (VIDEO)

Fanovi Zelenih i 30 minuta nakon meča sa Majncom ostali na stadionu da pevaju čime su podsetili na duel Zvezde i Vojvodine kada su delije dugo posle kraja ostali na Marakani

  • 5

Na terenu tuga, ali na tribinama savršenstvo! Upravo tim rečima se može opisati meč koji je Verder iz Bremena odigrao protiv Majnca. Zeleni su poraženi 3:0 u gostima, ali su njihovi navijači pokazali koliko se voli klub i ponovili nešto što su Delije uradile početkom decembra 2012. godine.

Crvena zvezda je tada igrala protiv Vojvodine na ''Marakani'' i ubedljivo je poražena takođe rezultatom 3:0. Delije tada nisu napuštale stadion iako je meč uveliko bio gotov, a slično je bilo i u Majncu gde su Verderovi fanovi ostali pola sata nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Podsetite se i kako je sve to izgledalo na ''Marakani''...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    15. april 2014 | 20:00

    Idoli i učitelji,i to ne bilo kome već Nemcima!

  • Samo Pfc

    15. april 2014 | 20:48

    Ovo smo mi radili mnogo ranije,i na fudbalu,i na basketu tek... Partizan-Sampdorija fudbal,a basket barem 4 puta sto sad mogu da se setim, tako da malo objektivnosti i realnosti nije na odmet!

  • kimi vzd

    15. april 2014 | 21:38

    Da, samo što nije isto kada si gost i kada u nekim slučajevima MORAŠ da ostaneš na tribini dok ne izadju domaći. Mi smo bili domaćini, a slaninarima ode vooooz :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA