Bez Delija u Pazaru? Klub ne može da garantuje bezbednost navijačima!

Jedini mogući način za bezbedno organizovanje utakmice ako Crvena zvezda organizuje dolazak svojih navijača u skladu sa važećim pravnim propisima, ali su oni najavili da ih neće organizovano dovoditi, rekli su iz Novog Pazara...

  • 34

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je da je odobrio 400 ulaznica za navijače Crvene zvezde, za utakmicu 24. kola Superlige Srbije.

Međutim, oni su istakli da ne mogu da garantuju za bezbednost navijača, jer Zvezda nije obavestila klub da ih ne dovodi organizovano, s obzirom na to da je utakmica visokog rizika, jer će biti i ekstremnih navijača Novog Pazara.

Kao što smo već ranije preneli oko 350 najvatrenijih navijača Zvezde sprema se put Novog Pazara.

Upravni odbor kluba saopštio je da su na organizacionom sastanku za bezbednost utakmice o ovoj odluci obavešteni prisutni prestavnici MUP, tužilaštva, žandarmerije, komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i komesari za bezbednost oba kluba.

- Nakon toga svi prisutni doneli su zaključak da je jedini mogući način za bezbedno organizovanje utakmice ako Crvena zvezda organizuje dolazak svojih navijače u skladu sa važećim pravnim propisima.

U suprotnom, pojedinačni dolazak gostujućih navijača ne bi bio bezbedan - navodi se u saopštenju Novog Pazara.

Dodaje se da je komesar za bezbednost FK Crvena zvezda obavestio sve prisutne da crveno-beli neće organizovano voditi svoje navijače.

- O ovome smo i pismeno obavestili FK Crvena zvezda i zatražili da zvaničan stav kluba dostave u pisanom obliku do 17 sati. Imajući u vidu da Crvena zvezda nije na naš zahtev odgovorila do 19 sati Novi Pazar ne može garantovati bezbednost gostujućih navijača - zaključuje se u saopštenju FK Novi Pazar.

Prvenstvena utakmica 24. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16 sati na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    15. april 2014 | 21:19

    Ne mogu da garantuju bezbednost??? E onda ne mogu da igraju prvu ligu...neka igraju dole u Raškom okrugu u zoni

  • kimi vzd

    15. april 2014 | 21:30

    Umemo mi da se brinemo o sebi. Stižemo u Rašku!

  • KRV JE MOJA CRVENO BELIH BOJA

    15. april 2014 | 21:35

    Treba ih izbaciti iz lige...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA