Igraće Ligu šampiona, vrede 218 miliona evra, a ispali od autsajdera!

Monako je silan novac potrošio prošlog leta, jer na kraju sezone neće osvojiti nijedan trofej. u Kupu ispao od Gengampa

  • 2

Ko će bre sve ovo da plati? Nemojte se iznenaditi ako predsednik milionski skupog kluba Monaka Dmitrija Ribolovljeva na kraju sezone podvuče crtu i kaže: Šta ste osvojili?

Za sad ništa.

Važno je istaći da je klub čija vrednost igrača iznosi 218 miliona evra doživi poraz od Gengampa, deset puta jeftinijeg tima (verovatno budućeg drugoligaša) i ostane bez plasmana u finale Kupa Francuske.

Pogledajte golove.

Meč je završen u produžecima 3:1 za Gengamp, posle 1:1 nakon 90 minuta. Možete da zamislite samo kakvo je slavlje igrača i navijača domaćih nastalo, pošto će osvajači iz 2009. godine igrati tek treći put u velikom finalu (rival je Ren).

Izostanak povređene prve zvezde tima "kneževa" Radamela Falkaa nije nikakvo opravdanje za ovakav rezultat Monaka, jer u ovom klubu igraju sjajni igrači: Abidal, Karvaljo, Berbatov, Tulalan, Mutinjo, Rivijer...

Šta reći o Klaudiju Ranijeriju. Čovek koji 10 godina nije osvojio trofej, a trenira uredno ozbiljno klubove nastavio je da radi ono što je i ranije, manje više ništa.

Ove sezone Monako je ostao bez titule, ali je izvestan učesnik Lige šampiona. U Liga kupu je ispao od Remsa u šesnaestini finala, sad evo i u polufinalu nacionalnog kupa.

Ne može baš sve da kupi...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    17. april 2014 | 12:37

    Sve istrošeni igrači,samo je Falkao u top formi,ostali na zalasku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA