Novi Pazar: Vulin je provokator, zbog njega su navijači lomili stolice!

Klub iz Raške takođe tvrdi da je sudija Jovanetić drastično oštetio njihov tim, posebno u drugom poluvremenu kada nije dosudio penal nakon pada Selimovića u kaznenom prostoru gostiju

  • 30

Čelnici fudbalskog kluba Novi Pazar poručili su da su nezadovoljni suđenjem arbitra Boška Jovanetića na meču 24. kola Superlige protiv Crvene zvezde, koji su Beograđani pobedili rezultatom 1:0.

Takođe, oni smatraju da su neredi na utakmici izazvani pojavom Aleksandra Vulina u majici "Gračanica čeka titulu" zbog čega su navijači lomili stolice.

Inače, nakon utakmice došlo je do nereda i obračuna navijača i policije. A pre meča jedan navijač Zvezde je pao sa ograde.

- Nakon pregledanih snimaka ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo i ovog puta, kao i u više navrata ove sezone, drastično oštećeni.

Nije nam dosuđen čist jedanesterac i dosuđen nam je nepostojeći ofsajd što je direktno uticalo na konačan ishod meča - poručuju iz kluba.

Klub iz Novog Pazara osvrnuo se i na sukob njihovih pristalica sa navijačima Crvene zvezde po završetku prvenstvene utakmice

- Maksimalno smo se potrudili da organizacija meča bude bez propusta, iako je cela javnost očekivala incidente.

-Najveći problem nastao je kad je publika počela da napušta tribine i kada je ministar bez portfelja u tehničkoj vladi zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, sa četiri pripadnika žandarmerije, preko terena došao do navijača Crvene zvezde što je iziritiralo publiku koja je počela da lomi stolice.

- Naša publika je pokazala da ceni prave vrednosti pozdravivši legendu fudbala Dragana Džajića- zaključuje se u saopštenju FK Novi Pazar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaguar

    18. april 2014 | 21:57

    Мени стварно није јасно зашто су пазарци виорили турске заставе,и зашто нико од ових на власти не покуша да разбије сепаратизам у Рашкој? Зар ћемо и даље да делимо Србију?

  • s@Ša

    18. april 2014 | 22:02

    Ma da oni su inače dobrice koje ne bi ni mrava zgazile ali eto prokleti Vulin ih je isprovocirao stotinu mu jelenskih rogova!Ovoj bandi već jednom treba objasniti da žive u Srbiji a ne u Turskoj i ako im se ne sviđa gde žive neka se sele za Tursku!

  • Srba kabadahic

    18. april 2014 | 22:06

    Šta ima sporno na njegovoj majici da bi smetalo državljanima Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA