NINKOVIĆ: Hvala navijačima koji su bili u Novom Pazaru!

Iskusni vezista crveno-belih pohvalio Delije, ali ne i teren u Novom Pazaru koji nije bio dobra za igru

  • 7

Vezista Crvene zvezde Miloš Ninković nije krio zadovoljstvo posle teškog trijumfa njegovog tima u Novom Pazaru, gde su crveno-beli dočekani viškom usijane atmosfere na tribinama.

U nedavnom intervjuu za Telegraf Ninković je istakao veliki problem loših terena u Srbiji, a takav slučaj je bio i u Novom Pazaru.

- Na ovako teškom terenu, na kome je gotovo nemoguće razviti pas igru, sve smo podredili rezultatu i pobedi. U tome smo uspeli zahvaljujući karakteru i velikoj želji za pobedom. Bili smo bolji rival tokom velikog dela utakmice i zasluženo pobedili. Ostalo nam je još šest koraka do cilja. Preskočili smo jednu od najtežih prepreka i okrećemo se narednim izazovima – rekao je Ninković za zvanični sajt kluba.

Vezista se posebno zahvalio navijačima crveno-belih koji su prevalili dug put da kraj Jošanice podre Zvezdu.

- Zahvaljujem se našim navijačima koji su prevalili dug put da bi nas bodrili. Imali smo mali pad nakon promašenog penala, ali smo uspeli brzo da se vratimo u igru i privedemo meč kraju. Idemo dalje, već u utorak nas očekuje utakmica sa Radničkim iz Niša, u kojoj imamo isti cilj kao i u svim dosadašnjim utakmicama, osvajanje nova tri boda - istakao je Ninković koji se, sa reč dve , osvrnuo i na atmosferu:

- Ništa specijalno, na tribinama je bilo isto vruće koliko i u Kruševcu, Kragujevcu i drugim gostujućim terenima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    19. april 2014 | 12:48

    Nine legendo! Po ko zna koji put si pokazao koliki si Delija jer igras povredjen, a pokazao si i kolika si Srbenda, kao i ostatak tima. Svaka cast momci! Titula je nasa, ZVEZDO ZGAZI IH SVE! NA MARAKANI OPET PESMA STARA, STADION PUN SVI PEVAJU U GLAS, PONOVO SMO BOLJI OD GROBARA, A PARNI VALJAK OPET TRAZI SPAS. A SPASA NEMA NECE GA NI BITI, JER NASA ZVEZDA NAJBOLJA JE SAD, GROBARI CE GORKE SUZE LITI, A ORICE SE PESMOM BELI GRAD!

  • Dr No

    19. april 2014 | 13:05

    Idemo do kraja. Madrid ceka titulu.

  • KRV JE MOJA CRVENO BELIH BOJA

    19. april 2014 | 17:53

    KOPAKABANA ČEKA TITULU!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA