Da li je ovo najluđa NBA frizura? (VIDEO)

Majstor koji je uspeo da ošiša svoju mušteriju kako je zahtevala, nazvao je svoje delo "Maunt Sparsmor" po ugledu na čuvenu planinu Rašmor

  • 2

San Antonio možda ima jednu od najstarijih ekipa u NBA ligi, ali to ih nije sprečilo da uđu u plej of kao tim sa najboljim skorom, a jedan navijač Sparsa je toliko bio oduševljen da je morao da pronađe neki način da podeli svoju ljubav prema klubu i sreću, tako da svi vide.

On je zato odlučio da uradi frizuru po kojoj će svi znati da je simpatizer "potkovica", ali i da iskaže zahvalnost trojici igrača koji čine okosnicu ovog kluba već više od jedne decenije. Otišao je kod sv0g frizera i zatražio da ga ovaj ošiša tako da smu se na gla vide likovi Tonija Parkera, Tima Dankana i Manua Đinobilija.

Majstor koji je uspeo da ošiša svoju mušteriju kako je zahtevala, nazvao je svoje delo "Maunt Sparsmor" po ugledu na čuvenu planinu Rašmor na kojoj su uklesani likovi američkih predsednika.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA