ABA LIGA KAŽE: Trener godine je Dejan Radonjić!

Trener Crvene zvezde dobija priznanje ABA lige pred početak završnog turnira u Beogradu

  • 29

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić proglašen je trenerom godine u ABA ligi.

Radonjić će primiti nagradu na svećanoj konferenciji u "Kombank Areni" povodom predstavljanja fajnal-for turnira regionalnog prvenstva.

Fajnal-for počinje u četvrtak 24. aprila, a završava se finalnom utakmicom u nedelju, 27. aprila.

Karte su u prodaji na biletarnicama "Eventima", po ceni od 500 do 1.000 dinara za polufinalne utakmice Crvene zvezde i Cibone (četvrtak, 20.00), odnosno Partizana i Cedevite (petak 20.00).

ŠARIĆ NAJVIŠE NAPREDOVAO

Košarkaš Cibone koji je nedavno za menadžera angažovao Miška Ražnatovića, Dario Šarić, proglašen je za igrača koji je najviše napredovao protekle sezone.

Dvadesetogodišnji krilni igrač ujedno je i MVP regularnog dela sezone i najbolji mladi košarkaš Evrope, a svoje mesto je zauzeo i u idealnoj petorci ABA lige.

Rođeni Šibenčanin je ove sezone imao prosek od 16.3 poena, 9.5 skokova, tri asistencije i 1.4 ukradene lopte po utakmici.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DuleDJ

    22. april 2014 | 14:43

    Kad je Radonjić menjao Vladu Vukoičića, priznajem da sam bio pomalo skeptičan ali sad mi je jasno zašto se uprava kluba odlučila na to. Radonjić insistira na nešto drugačijoj košarci koja nije uvek lepa za oko, ali kojom se ostvaruju rezultati, a sebi je selektirao i takav tim. Dosadašnji deo sezone je veoma uspešan, a ovog vikenda obezbedićemo Evroligu i osvojiti drugi trofej. Ostaje žal za Evrokupom, mogli smo i do finala i do trofeja, ali za ovu sezonu tripla kruna će biti sasvim dovoljna. Napred Radonjiću!!!

  • xxx2

    22. april 2014 | 14:16

    radonja bravo, zasluzeno uzeto, ali i pored partizanovog najskupljeg tima i velikog maga zasluzio si ovu titulu. bravo Radonja!

  • Arhivator

    22. april 2014 | 15:10

    Pre svega,da naglasim da sam Delija. Radonjic je tezak retard.Sreca nasa da imamo dobar tim,pa mozemo individualno da poguramo,kad taktika zakaze.Da smo imali pravog trenera,osvojili bi Eurokup,sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA