ODE TITULA: Partizan se u Kruševcu oprašta od dominacije! (VIDEO)

Crno-beli su doživeli prvi poraz ovog proleća, a bolji od ekipe Marka Nikolića bio je Napredak sa 2:0

  • 57

Partizan je pao u Kruševcu! Crno-beli su poraženi od Napretka sa 2:0 u 25. kolu Jelen Superlige, pa su tako dali priliku Zvezdi da ode na šest bodova prednosti pet utakmica pre kraja prvenstva!

Crno-beli su doživeli prvi poraz ovog proleća, a meč u Kruševcu mogao bi da znači i kraj borbe za titulu.

Golove za Napredak postigli su Vidaković u 31. minutu i Božović sredinom drugog poluvremena, dok su sa druge strane crno-beli bili najbliži golu na startu drugog dela kada je udarac Škuletića pogodio stativu!

Veliki problem za Partizan predstavlja i to što je žuti karton na meču u Kruševcu zaradio kapiten Saša Ilić, pa će zbog parnih kartona propustiti 146. večiti derbi!

Napredak je pokazao zube crno-belima od prvog minuta, a i pre gola Vidakovića imali su nekoliko šansi da stignu do vođstva.

Posle kornera Kruševljana najviši u kaznenom prostoru crno-belih bio je Nemanja Janičić, ali je njegov udarac glavom završio desetak centimetara preko prečke Lukačovog gola.

Tim Nenada Lalatovića mogao je da žali i za situacijom dva na jedan ispred gola crno-belih u kojoj je Trujić bio neodlučan, pa je pogrešio u predaji lopte.

Promašaji nisu došli glave Napretku, jer je Nemanja Vidaković u 31. minutu iz voleja krunisao dobar prodor po levoj strani i centaršut Trujića!

Crno-beli kao ni na većini mečeva ove polusezone nisu uspeli da postignu gol u prvom poluvremenu, iako su u izglednim prilikama bili Predrag Luka i Danilo Pantić, ali su njihovi udarci završili pored gola.

Početak drugog poluvremena doneo je veliku ofanzivu crno-belih, ali im je nedostajalo malo sreće da već u 46. minutu stignu do izjednačenja, jer je udarac Škuletića pogodio stativu.

Ni izmene trenera crno-belih nisu donele gol crno-belima, jer su udarci Danka Lazovića glavom, Ninkovića sa ivice kaznenog prostora završili tik pored gola Kruševljana!

Igrači Nenada Lalatovića kaznili su crno-bele za promašaje gololom Božovića u 74. minutu, posle velike greške Lukača! Golman crno-belih je posle udarca po zemlji Trujića odbio loptu na peterac, pa Božoviću nije bilo teško da zatrese mrežu Partizana.

Kruševljani bi mogli da dođu glave crno-belima jer su im i u prvom meču ove sezone u Humskoj otkinuli dva boda, a ostaje da se vidi da li Partizan u preostalih pet kola može da napravi čudo i sačuva titulu.

NAPREDAK: Krznarić, Cvetković, Udovičić, Janičić, Milošević, Mićić, Gavrić, Regan, Vidaković, Dimitrov, Trujić.

PARTIZAN: Lukač, Trajković, Obradović, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac (Lazović 55. minut), Pantić (Ninković 50. minut), Ilić, Luka (Malbašić 46. minut), Škuletić.

Parovi 25. kola

Vojvodina – OFK Beograd 2:0

(Stojanović 59, Milinković-Savić 65)

Spartak – Radnički 0:0

Voždovac – Čukarički 2:0

(Obradović 53, Veljović 86)

Donji Srem – Novi Pazar 2:1

(Zec 7, Damnjanović 28 - Pavlović 54)

Napredak – Partizan 2:0

(Vidaković 31, Božović 74)

Javor – Sloboda 0:1

(Jovanović 86)

Crvena zvezda – Radnički Niš 18

Jagodina – Rad 18

Tabela: Crvena zvezda 59 (-1), Partizan 56, Čukarički 41, Vojvodina 40, Jagodina 37 (-1), Novi Pazar 35, Voždovac 35, Radnički Niš 34, Napredak 31, Spartak 30, Sloboda 27, Rad 24, Donji Srem 26, OFK Beograd 24, Radnički 23, Javor 21.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    22. april 2014 | 16:47

    Puniiiii

  • walther

    22. april 2014 | 20:24

    Ljudi ja sam se zabrinuo gdje je koska. Nema ga juce da komentarise rukomet, nema ga danas. Da mu nije koska zapela u grlu. HAHAHA mit ili cudo. Prije ce biti da je cudo ali cudo za nabijanje.

  • SRDJAN

    22. april 2014 | 20:34

    KRAGUJEVAC CEKA TITULU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA