ČEH ZAVRŠIO SEZONU: Ovako se golman Čelsija povredio protiv Atletika (VIDEO)

Golman londonskih "plavaca" prilikom jedne intervencije prvobitno je udario u prečku, a zatim i pao preko igrača Atletika Raula Garsije i tom prilikom iščašio rame, a prema prvim informacijama mogao bi da propusti ostatak sezone

  • 0

Veliki peh zadesio je fudbalere Čelsija u 15. minutu polufinalnog meča Lige šampiona protiv Atletika u Madridu, pošto je iz igre zbog povrede morao da izađe startni golman Petr Čeh.

Golman londonskih "plavaca" posle jedne intervencije, kada je izbio loptu u korner, prvo je udario u prečku, a zatim je pao preko igrača Atletika Raula Garsije. Tom prilikom Češki golman je doživeo povredu desnog ramena, zbog koje ga je na golu zamenio rezervni čuvar mreže Čelsija Mark Švarcer.

Čeh će zbog povrede sigurno propustiti meč sa Liverpulom u Premijer ligi, kao i revaš sa Atletiko Madridom, a prema prvim prognozama za golmana Čelsija sezona je završena, što je potvrdio i Murinjo.

- Sezona je gotova za Petra Čeha. Ne pitajte me za detalje, gotova je. A za Džona, moramo zbog njega stići do finala da bi igrao - istakao je Portugalac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA