Veličkovića oduševio "Santijago Bernabeu" (VIDEO)

Ovacije oko 77.000 Realovih navijača košarkaškoj sekciji koja je osvojila španski kup posle 19 godina

  • 0

Košarkaši madridskog Reala, među kojima je bio i Novica Veličković, izašli su na travu stadiona "Santijago Bernabeu" pre početka utakmice fudbalske sekcije koja je sa 5:0 isprašila Espanjol. Tamo ih je, uz uzvike "Šampioni, šampioni" dočekalo 77.000 oduševljenih navijača kraljevskog kluba kako bi zajedno proslavili osvajanje Kupa kralja, prvog posle 19 godina. Reprezentativac Srbije zadivljen je dočekom i atmosferom na "Bernabeu".

- Kad sam izašao na teren i pogledao oko sebe, nisam mogao da verujem. Sav sam se naježio. Prosto je neverovatno koliko je to grandiozan stadion. A podrška neponovljiva. Učinićemo sve da navijače obradujemo i titulom u prvenstvu - rekao je srpski reprezentativac Novica Veličković, koji je za 4 minuta i 14 sekundi u igri u finalu postigao dva poena.

Realovi košarkaši su pre tri nedelje osvojili španski kup, pobedom u finalu protiv najljućeg rivala Barselone (91:74) na završnom turniru u dvorani "San Žordi".

Košarkašima, koji su prošetali fudbalskim poljem, oko 77.000 gledalaca skandiralo je: "Šampioni, šampioni". Real je poslednju od 30. titula prvaka uzeo 2007. Posle 22 kola u prvenstvu zauzima drugo mesto, s pobedom manje od vodeće Barse, koja brani titulu.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA