Vujošević: Prsten da ostane na starom mestu!

Crno - beli su spremni za krešendo sezone. Trener crno - belih ističe nadu u pobedu na meču u kojem je ulog "preživljavanje"

  • 15

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je nadu da će njegov tim odbraniti titulu šampiona Jadranske lige.

- Dok se ne završi Fajnal-for Partizan je šampion, brani trofej, a nadam se da će prsten ostati na starom mestu. Ovaj turnir je krešendo cele sezone, ali meču pristupamo kao i svakom drugom. Očekuje nas izuzetno važan meč, ulog je plasman u Evroligu, što za nas znači i preživljavanje kluba - rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u KOMBANK areni.

Crno-beli sutra igraju protiv Cedevite, dok se danas su u prvom polufinalu sastaju Crvena zvezda i Cibona.

- Respektujemo Cedevitu, dobro su selektirana ekipa, imaju odličnog trenera i logistiku, kao i stabilnu materijalnu situaciju. Dobro se poznajemo, igrali smo dva puta ove sezone. Hrabrost je ostati uspravan i pod pritiskom - dodao je Vujošević.

On je pozvao navijače da podrže ekipu i navijaju sportski bez nacionalističkih ispada.

Kapiten Partizana Žofri Lovernj kao posebnu opasnost u timu Cedevite izdvojio je Nolana Smita, Jusufa Nurkića i Mira Bilana.

- Očekujemo veoma tešku utakmicu, izuzetno je značajna zbog plasman u Evroligu. Poštujemo Cedevitu i spremni smo da se borimo do kraja za pobedu - rekao je Lovernj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. april 2014 | 15:52

    Na mojoj ruci prsten,a u tvom oku suze...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Dača

    24. april 2014 | 14:53

    Želim partizanu sutra puno puno sreće da odigraju maksimalno što mogu a u finalu da se sretnu sa cz beograd zato što je srpski klub inače partizan zaslužuje titulu posle svega što je bilo ove sezone

  • Mihajlo

    24. april 2014 | 17:52

    @Vladimir A Partizan nije imao problema sa povredama? Na početku sezone se povredio Vesterman, pa Milosavljevic, pa je Kinzi otisao, i pored ovih povreda mi smo se borili do samog kraja i u Evroligi i u Aba ligi Ne vidim razlog zbog kog Partizan i ove godine ne bi uzeo titulu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA