Sve o ljubavi Novaka i Jelene! (FOTO)

Srednjoškolska ljubav na prvi pogled biće krunisana brakom ovog proleća, a bebom do kraja ove ili početkom sledeće godine

  • 0

Verenica i buduća supruga Novaka Đokovića, Jelena Ristić uskoro postaje majka!

Radosna vest o Noletovom nasledniku odjeknula je kao bomba, ali je svakako bilo pitanje momenta kada će se to dogoditi.

Nole i Jelena planiraju venčanje za ovo proleće, verili su se u septembru 2013., a u vezi su već nekoliko godina, od kada je Jelena išla u srednju školu. Kako mnogi tvrde, njihova ljubav dogodila se na prvi pogled.

Buduća gospođa Đoković bez ustezanja priča o tome kako je u studentskim danima zbog nezavidne finansijske situacije teško posećivala Noleta na turnirima, kako su se dovijali da bi se videli, zbog čega im je svaki momenat bilo kao praznik.

Jelena se trudila da Novaku pruži podršku na turnirima, dok je on dolazio na njene ispite i slušao izlaganja iz poslednje klupe, dok još uvek nije bio poznat.

Devojka koja je odrasla u Kosovskoj ulici u Beogradu, gde je pohađala Osnovnu školu "Drinka Pavlović", posle završene Sportske gimnazije upisala je prestižni ekonomski fakultet Bokoni u Milanu. Diplomirala je sa najvišim ocenama, a zatim se preselila u Monte Karlo kod Novaka.

Tada se zaposlila u predstavništvu libijske naftne kompanije "Tamoli" u odseku za ljudske resurse. U međuvremenu je uradila i doktorat iz oblasti menadžmenta.

Iako su mediji povezivali Noleta sa mnogim popularnim devojkama, uvek bez osnove, Đoković je jasno stavljao do znanja da mu je stalo samo do njegove Jelene, koja ga redovno podržava na svim turnirima, uspešno usklađujući ljubavna zadovoljstva i posao.

Novak Đoković i Jelena Ristić

Pažnju javnosti skrenula je i svojim izgledom, a nedavno je i od Ane Vintur, urednice magazina "Vog" pobrala pohvale na račun svog odevanja, zbog čega je dobila i tri strane u prošlogodišnjem izdanju prestižnog magazina.

Ona je direktorka "Fondacije Novak Đoković" koji brine o siromašnoj deci Srbije. Sa uspehom je uz Novakovu pomoć organizovala više humanitaranih akcija širom sveta, koje su okupile najveće svetske zvezde, i sakupila višemilionsku novčanu pomoć za decu u Srbiji kojoj je neophodna pomoć.

Uprkos tome što retko komunicira sa novinarima, često se pojavljuje u medijima.

NOLETOV NASLEDNIK U HOROSKOPU STRELAC ILI JARAC

Kada se budu venčali, Jelena će biti u prvoj fazi trudnoće, tako da joj stomak neće biti vidljiv.

Porođaj se očekuje za otprilike devet meseci, u decembru ili januaru 2015. godine, zbog čega će Noletov i Jelenin naslednik biti strelac ili jarac u horoskopu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA