Seksi doktorka Čelsija ne navija za "plavce", već...

Zbog nje mnogi sa pažnjom posmatraju utakmice ekipe sa "Stamford bridža", a njena fudbalska ljuba izgleda nije londonski klub, već neko sasvim drugi

  • 2

Jedan od razloga za to što ogroman broj ljudi prati svaku utakmicu Čelsija jeste i prelepa doktorka Eva Karneiro koju često možemo videti na klupi "plavaca", a španski mediji su napravili priču o njoj.

Terapeutkinja koja je imala pune ruke posla u utorak uveče na "Visente Kalderonu" na prvom meču polufinala Lige šampiona, stigla je u London 2009. godine kao zamena, ali je vrlo brzo dobila stalni posao.

Njeno prisustvo na klupi ekipe sa "Stamford Bridža" nije prošlo neopaženo od strane medija, pa se ubrzo i fotografisala za pojedine časopise.

Međutim, ono što se nije znalo, a što su otkrili španski mediji jeste da je prelepa Eva, koja je poreklom sa Gibraltara od oca Španca i majke Engleskinje, zapravo vatreni navijač Real Madrida.

Dakle, u dvomeču Čelsija i Atletika nemamo sumnje da će navijati za izabranike Žozea Murinja, jer je na drugoj strani veliki rival "kraljevskog kluba", ali šta ukoliko se određene kockice budu poklopile pa se u finalu najjačeg evropskog takmičenja sretnu "plavci" i Real, za koga li će se u tom slučaju odlučiti?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lolll

    24. april 2014 | 23:35

    Zna i ona sta valja.

  • Baki 1971 CZBG MILJAKOVAC2

    25. april 2014 | 03:10

    Kad bi mi imali ovakvu zver naravno u pozitivnom smislu pa nasi igraci bi padali u nesvest svakih 5 min SVAKA CAST ZA DOKTORKU NAJJACA JE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA