Partizan doživeo katastrofu u Nišu i ostao bez trenera!

Strateg crno-belih ispunio je obećanje dato pre nekoliko dana posle večitog derbija i napustio kormilo ekipe

  • 4

Rukometaši Partizana nisu uspeli da se oporave od poraza u večitom derbiju, a kao posledica toga stigao je katastrofalan poraz od Železničara 36:25 zbog čega je Aleksandar Brković podneo ostavku na mesto trenera prvog tima.

Nišlije su u svom "Čairu" prikazale jednu od najboljih partija tokom čitavih 60 minuta pa zato i ne čudi ovako visoka pobeda nad gostima. Golman Dejan Zlatanović je bio najzaslužniji za pobedu svog tima jer je imao čak 20 odbrana, dok su u napadu bili nezaustavljivi Đukić sa 10 i Živković sa devet golova.

U Partizanu su obojica golmana zajedno imala 15 odbrana, a nekoliko igrača je postiglo po tri pogotka. Nakon ovog debakla Aleksandar Brković je ispunio obećanje koje je dao pre nekoliko dana posle večitog derbija i napustio kormilo crno-belih.

- Nisam verovao da će biti ovako, ali mora. U klubu sam već 19 godina, od toga 14 kao trener, a četiri kao prvi trener ekipe. Žao mi je što odlazim na ovakav način, žao mi je navijača, bodrili su nas mnogo više nego što smo zaslužili - rekao je Brković nakon utakmice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    24. april 2014 | 23:12

    Pa koji je to klub,kad u njemu igraju dva svalera estrade,Mandic i onaj Jovanovic oni mogu samo Bekvalac Natasi da daju go

  • Milemarsovac

    25. april 2014 | 01:46

    Sećate se akcije navijači dizajniraju dres,e pa ja sam dobitnik nagrade koju mi nisu dali!!! Jesu moji,al ovo su zaslužili!

  • Raspucin

    24. april 2014 | 22:23

    Dodji Sale u pravi klub, ti znas u koji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA