Babović: O kom strahu priča predsednik Đurić?

Levonogi vezista smatra da je gubitak dva boda i kiks na samom startu prolećnog dela sezone stigao u najboljem mogućem trenutku za crno-bele

  • 0

U redovima srpskog šampiona Novi Pazar je već arhiviran i "crno-beli" se sad okreću utakmici sa Slobodom Sevojno. Ipak, reči predsednika kluba Dragana Đurića o tome da je strah sputao fudbalere njegovog tima na vrućem gostovanju u Raškoj nisu prošle bez reakcije kod zamenika kapitena Stefana Babovića.

- Nisam siguran na koji je strah predsednik mislio. Da li od gostovanja, igre ili dobrodošlice. Ležernije smo započeli utakmicu, probudili se tek u drugom poluvremenu. Kod mene lično nije bilo straha, za druge ne znam.

Levonogi vezista smatra da je gubitak dva boda i kiks na samom startu prolećnog dela sezone stigao u najboljem mogućem trenutku.

- Bolje što se sad ovo desilo, da znamo da svaku utakmicu moramo da i gramo na maksimalnom nivou - zaključio je Babović, istakavši da nema razloga za nervozu jer je prednost nad prvim pratiocem i dalje veoma izražena.

(S. M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA