ATINA BLOKIRANA: Stiže 30.000 navijača PAOK-a! (VIDEO)

Vlassti u Grškoj su donele odluku da zbog dolaska vatrenih navijača solunskog kluba na utakmicu finala Kupa, čitav glavni grad bude blokiran od ranog jutra do večeri

  • 7

Navijači PAOK-a posle nekoliko godina pauze dolaze na Olimpijski stadion u Atini! Finale kupa Grčke između solunskog tima i domaćeg Panatinaikosa igra se u subotu, a vlasti u Grčkoj najavile su blokadu glavnog grada kao deo velikih bezbednosnih mera.

Više od 4.000 policajaca biće na dužnosti tokom utakmice, zbog dolaska kako se spekuliše u grčkim medijima oko 30.000 navijača ekipe iz Soluna. Jedan od razloga su i scene viđene na polufinalu između PAOK-a i Olimpijakosa, koje je prošle nedelje u nekoliko navrata bilo prekidano usled divljanja navijača i sukoba samih igrača na terenu.

PAOK je pobedio sa 1:0, a pristalice solunskog kluba gađali su klupu Olimpijakosa ribom i napravili veliku bakljadu, koja je odložila start utakmice.

- U Atini su zbog toga na dan utakmice od 6 do 20 sati zabranjena masovna okupljanja, dok će jake bezbednosne snage sprovesti gostujuće navijače iz Soluna kako ne bi ometali javni red i mir", navodi se u saopštenju policije.

Pogledajte kako je bilo pre četiri godine kada su u Atini u finalu Kupa gostovali navijači Arisa, gradskog rivala PAOK-a, i kakva je bakljada priređena na stadionu, a ne očekujemo da će i u subotu biti ništa manje mirnije.

Utakmica Panatinikos - PAOK igra se sutra od 19 sati na Olimpijskom stadionu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA