MILIJAŠ: Šutirao bih penal, Lazović neka odluči derbi!

Kapiten crveno-belih spreman je da preuzme na sebe odgovornost u slučaju da bude dosuđen jedanaesterac za njegov tim, jer je tradicija na njegovoj strani

  • 3

Za razliku od Partizana, u taboru Crvene zvezde u mnogo vedrijem raspoloženju dočekuju predstojeći Večiti derbi, a kapiten crveno-belih Nenad Milijaš je na konferenciji za štampu rekao da bi voleo da njegov saigrač Darko Lazović bude taj koji će odlučiti pobednika.

- Ovo je najteža, ali i najlepša utakmica. Mi moramo da damo svoj maksimum jer je ovo meč lopta za nas. Moramo da mislimo pozitivno. Ovaj meč odlučuju prekid ili kontra ili pojedinac. Lično bih voleo da Darko Lazović bude taj koji će odlučiti utakmicu - rekao je Milijaš i koji nema ništa protiv da bude izvođač, ukoliko bude bio dosuđen penal za njegov tim.

- Naravno da bi prihvatio tu ulogu. Do sada sam dva puta šutirao penale u Večitim derbijima i oba puta sam bio precizan i pobeđivali smo. Tako da ne vidim razlog zašto ne bih to učinio ponovo.

Još vesti o 146. večitom derbiju možete pronaći klikom ovde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • navika

    25. april 2014 | 14:14

    vec '"onako '"- slucajno da spomenemo penal ! - ali najbolji niz imate u evropi:) sta vam mi ovako '"mali ' mozemo poremetiti?

  • CZBG

    25. april 2014 | 18:06

    Samo da ne bude kao protiv cernomorca Nenade :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA