Nadal ponovo pomaže Novaku!

Španac eliminisan od zemljaka u četvrtfinalu Barselone, što ga je koštalo 410 bodova

  • 1

Rafael Nadal nastavlja da prosipa bodove! Eliminacijom u četvrtfinalu turnira u Barseloni (kategorija 500) Španac je izgubio još 410 poena, tako da će Masters u Madridu dočekati sa oko 1800 bodova prednosti nad Novakom Đokovićem.

Bolji od svetskog broja jedan je bio Španac Nikolas Almagro, slavivši sa 2:6, 7:6, 6:4.

Nadal je tako sebi pojačao omču oko vrata, jer posle kiksa u Monte Karlu i Barseloni, mora da se iskupi na naredna tri turnira na kojima brani prva mesta - Madridu, Rimu i Rolan Garosu.

Dobra stvar za Đokovića je što u Madridu ne brani ništa, tako da je gotovo sigurno da ukoliko bude učestvovao u prestonici Španije, smanjiće dodatno prednost u odnosu na lidera svetske ATP liste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    26. april 2014 | 19:57

    Ko se jos zamajava ovom listom, kome je bitno da bude prvi, pa to niko nece da pamti, osim ako nekim cudom Nadal ili Novak ne preskoce Federerov rekord. Ono sto je bitno su titule i samo se one broje i pamte. Niko nece reci Nadal ili Novak je drugi po broju nedelja na prvom mestu pred svaki mec, mozda se ta informacija provuce dvaput ili triput u toku sezone, a non stop ce se ponavljati Novak/Nadal je ovo osvojio ovoliko puta, ono onoliko i tako u krug. Pustite prvo mesto i osvajajte titule, a ne tamo neki Wawrinka da vas dobijaja jer ste neozbiljni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA