KAKO JE TEKAO DERBI: Svi golovi i šanse na meču sezone! (VIDEO)

Crno -beli fudbaleri preživeli dva penala, i dali gol u 90. minutu koji ih je ostavio u borbi za titulu

  • 35

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 2:1 na 146. večitom derbiju u 26. kolu Jelen Superlige Srbije. Utakmica je bila puna dinamike, energije, sa dosta šansi obe ekipe, a viđena su i dva promašena penala.

Zvezda je imala šansu da povede, ali penal koji je šutirao Miloš Ninković u 24. minutu odbranio je golman Partizana Lukač.

Nakon toga usledio je slobodan udarac Partizana kada je Nikola Drinčić sa 25 metara bombom doneo vođstvo.

U 33. minutu usledio je još jedan penal za Crvenu zvezdu, ponovo je oboren Dragan Mrđa u šesnaestercu. Ovoga puta penal je izveo Mijailović ali je golman Lukač ponovo odbranio.

Igalo se vrlo energično na obe strane, a samo desetak minuta igre bilo je dovoljno u drugom poluvremenu, tačnije igrao se 54. minut, kada je  Dragan Mrđa doneo izjednačenje.

I kada je izgledalo da će se meč završiti remijem i podelom golova, Partizan je došao do pobede u 90. minutu golom Nemanje Kojića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarka Najveća

    26. april 2014 | 22:23

    Partizan ne da titulu!! Placite ciganii!!! :'O <3

  • Pravda

    26. april 2014 | 22:08

    Normalmo..normalno je da se zvezdi poklanjaju penali , normalno je da pobjedjuje pravda i bolj..eto ti Zvezdo kupljena titula,,eto ti sve sada ..slavite al da znate ko je sampion PARTIZAN..dzaba vam novci sinovci , dzaba vam penali i sudije

  • FMP DO KOSKE

    26. april 2014 | 21:04

    Sramoto jedna, grobari prvi put u zivotu vam cestitam od srca svaka vam cast za pobedu za borbu za zelju za titulom zasluzili ste je vise nego ovi manekeni i ovaj slovenac taksista izvikani trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA