Karta za ložu za finale ABA lige Cibona - Cedevita samo 10 dinara!

Koliko je razočarenje zbog toga što se za trofej u Jadranskoj ligi neće boriti dva srpska kluba najbolje pokazuje i potez momka koji je pre nekoliko dana kupio ulaznicu za finalni meč, a sada je maltene poklanja

  • 8

Na jednom sajtu za kupoprodaju preko interneta pojavila se karta za ložu za utakmicu finala fajnal fora ABA lige koju igraju Cibona i Cedevita, a njena cena je neverovatnih 10 dinara, a licitacija traje do dva sata pre početka utakmice.

Po prvi put u istoriji regionalne košarkaške lige dva hrvatska kluba igraće u finalu fajnal fora ovog takmičenja, nakon što su u poolufinalu pobedili srpske večite rivale. Suprotno svim predviđanjima da će se u borbi za trofej ABA lige naći Partizan i Crvena zvezda, njih na parketu Beogradske arene neće biti.

Upravo zbog toga se ne očekuje ni veliki odziv publike koja će doći da posmatra finalni meč, što najbolje potvrđuje i odluka gospodina koji je na internetu ponudio ulaznicu za ložu za odlučujuću utakmicu u borbi za pehar regionalnog košarkaškog takmičenja, a početna cena za nju je tričavih 10 dinara.

Kada se uzme u obzir da je pre početka turnira na blagajnama ista koštala 1.300 dinara, a da bi na dan meča kod preprodavaca cena bila još 7-8, možda čak i deset puta veća da u finalu igraju Partizan i Zvezda, jasno je koliko su svi razočarani rezultatom dva najveća srpska kluba.

Oni koji žele da ipak prisustvuju finalnoj utakmici i dobiju priliku da iz lože najveće hale na Balkanu posmatraju duel na parketu, a žele jeftino da prođu, mogu to učiniti klikom ovde.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA