MIJAILOVIĆ: Ja sam kriv za sve, ali i dalje ću da šutiram penale!

Jedan od tragičara u redovima crveno-belih na večitom derbiju, dan kasnije preuzima odgovornost za poraz na sebe

  • 18

Neprospavana noć je iza svih fudbalera Crvene zvezde, a kakva li je tek bila dvojici tragičara Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću koji su promašili najbolje prilike za njihov tim da stigne do gola. Dan posle velikog duela iskusni bek se pojavio pred novinarima, ali nije odgovarao na pitanja, već je samo kratko saopštio.

- Svu odgovornost prihvatam i ona je na meni. Mislim da sam ja kriv za sve i od sada preuzimam sve u svoje ruke. I dalje ću da šutiram penale - kratko je prozborio Mijailović.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije jedan je od najiskusnijih u ekipi Slaviše Stojanovića i jedan je od lidera, a trener često ume da kaže da je njegova desna ruka na terenu. Verovatno je zbog toga i preuzeo odgovornost da šutira drugi penal, ali je njegov udarac zaustavio junak Partizanovih navijača Milan Lukač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    27. april 2014 | 15:23

    Ti da sutiras penal?opet onako uplasen,isprepadan,nervozan?Prijatelju penali se tako ne sutiraju,pogotovu ne posred gola.Sutiranje penala je umetnost,za njih treba imati mozga,u glavi se zamisli u koju stranu sutiras,uhvatis zalet,prilikom dotrcavanja ka lopti pogledas i kretanje golmana..nista od toga nisi uradio.Predlazem i tebi a i ostalim neznalicama iz Zvezde da danonocno gledate klipove na primer Roberta Prosineckog,gledajte kako covek lagano baca golmane u jednu a loptu u drugu stranu.Gledajte i ucite.Onako kako vi izvodite penale je sramno,veruj da ja to bolje radim bez treninga u cipelama.

  • IXS

    27. april 2014 | 15:42

    Sta ces bre ti da sutiras babo jedna-toliko neintelegentan sut u istu stranu,dokazali ste koliko nemate onu stvar-kad najvise treba vi se ukakili-preslikano kao kosarkasi-dobro da nisam u bolnici zavrsio zbog vas !!! BABE KILAVE

  • Perica

    27. april 2014 | 15:55

    Sirovino jedna znas li koliko si pristalica Zvezde upropastio. Trener golmana zbog tebe zavrsio u Urgentnom.Sta je Zvezda dozivela da se matore samoproklamovane zvezde bahato ponasaju na stetu kluba.Dok mi navijaci izdvajamo novac da gledamo svoju Zvezdu isti Mijailovic voli Zvezdu do poslednjeg dinara.U kriticnim trenutcima za Zvezdu bahatima nema mesta u timu.Mars iz Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA