Murinjov B tim skuplji od Liverpulove startne postave!

Portugalski stručnjak je najavio da će na travu "Enfilda" izvesti svoj rezervni sastav kako bi glavne igrače odmorio za revanš polufinala Lige šampiona, ali gle čuda taj njegov "rezervni" tim košta 182 miliona evra

  • 0

Fudbaleri Liverpula i Čelsija igraju derbi kola Premijer lige i jednu od najvažnijih utakmica u šampionatu koja bi mogla da odluči šampionsku trku u Engleskoj.

Meč se našao u centru pažnje i zbog Žozea Murinja koji je, uprkos tome što njegovi igrači imaju i dalje šansu za titulu, najavio da će izvesti na teren svoj B tim, kako bi startere sačuvao za revanš polufinala Lige šampiona.

Međutim, ono što je interesantno da druga postava portugalskog stručnjaka za koju je rekao da neće igrati u revanšu protiv Atletiko Madrida, skuplja je od prve postave Liverpula koja se nalazi na terenu. Jedanaestorka Čelsija košta 182 miliona evra, dok su "crveni" 16 miliona jeftiniji.

Posle ovoga sami procenite da li je ponovo čuveni Murinjo odigrao svoju čuvenu igru u pripremi meča, a sve kako bi skinuo teret sa svojih igrača, jer sumnjamo da bi u njegovom B timu igrali Lampard, Matić, Ivanović i Širle koji zajedno vrede oko 70 miliona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA