Goreo Novi Pazar! Ekstremi i Torcida proslavili titulu bratskog Fenerbahčea! (VIDEO) (FOTO)

Navijači su sa obeležjima FK Novi Pazar i FK Fenerbahče na gradskom šetalistu u Novom Pazaru slavili titulu kluba iz Istanbula uz skandiranje tradicionalnog mehtera

  • 41

Navijačke grupe srpskog fudbalskog superligaša Novog Pazara, "Torcida i Ekstemi", u nedelju uveke su na gradskom šetalištu proslavile osvajanje titule prvaka Turske bratskog kluba Fenerbahčea.

Navijači su sa obeležjima FK Novi Pazar i FK Fenerbahče na gradskom šetalištu u Novom Pazaru slavili titulu kluba iz Istanbula uz skandiranje tradicionalnog mehtera (navijačke pesme Fenerbahčea) i bakljadu.

FK Novi Pazar i njegovi navijači pobratimili su se sa Fenerbahčeom pre par godina.

Jedna grupa navijača trofejnog turskog kluba više puta je dolazila u Novi Pazar, ali su i pristalice ovdašnjeg superligaša odlazili u goste u Istanbul.

Fenerbahče je danas obezbedio 19. titulu prvaka Turske pošto je u utakmici 31. kola nacionalnog prvenstva odigrao protiv Rizea nerešeno 0:0.

Tri kola pre kraja sezone Fenerbahče ima nedostižnih 68 bodova, 12 više od dosadašnjeg prvaka Galatasaraja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    27. april 2014 | 23:33

    PAZARCI,JEL NAS CUJETE?!SRPSKE KRVI IMATE!!!

  • Ala

    27. april 2014 | 23:44

    A vama svima je ovako tata mehmed, deda muhamed, pradeda alija, a cukundeda ILIJA. Pa posle njega, Milos, Uros, Nemanja....itd.... I vi sad Turci, ajde molim te. Da ste turci znali bi njihov jezik i imali bi imena i prezimena njihova. A ne imajui prezimena na ( ic) a kao turci. Pa gde ste videli da se Turcin neki tako preziva. Salihovic, Nadarevic, itd.... Turci su Turkoglu, Sukur, Selcuk, Erden, itd.... I sad vi turci, ljudi tj pazarci i svi koji zive u raskoj , SAMI SEBE LAZETE.

  • Gajger

    28. april 2014 | 00:56

    Velika beda od naroda!!! zive u zemlji koju mrze i radi inata slave neke gnjide tamo iz pm...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA