TOTI O BOŠKOVU: Mister, hvala vam za sve!

Legendrani kapiten Vučice odao počast preminulom srpskom treneru koji ga je prvi gurnuo u vatru u Seriji A

  • 0

Vest o smrti legendarnog srpskog trenera Vujadina Boškova potresla je mnoge ljubitelje fudbala, ali i ljude kojima je na neki način obeležio karijeru. Jedan od njih je svakako kapiten Rome Frančesko Toti koji je debitovao za ''vučicu'' upravo dok je Boškov bio na klupi.

- Danas nas je napustio još jedan važan član fudbalske porodice. Vujadin Boškov, veliki čovek, uspešan stručnjak sa posebnim smislom za humor i intelegenciju - napisao je Toti na svom zvaničnom sajtu:

- I dalje se sećam mog debija dok je on bio trener Rome, kako to uopšte mogu da zaboravim? Mister, hvala vam za tu šansu, jedinstvenu, kao što ste i vi bili. Siguran sam da ćete nastaviti da nas gledate sa neba sa vašim prepoznatljivim humorom i smeškom, očima fudbalskog gospodara kao što ste i bili.

Počast legendarnom stručnjaku odali su Roma, Real iz Madrida i naravno Sampdorija koja je na svom sajtu napisala ''Chao veliki Vuja''. Vest o smrti Boškova s velikom tugom primio je i Siniša Mihajlović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA