LUKAČ: Oba penala su čista, ali kod trećeg bih se sklonio sa gola!

Golman Partizana, junak 146. Večitog derbija, priznao da se Mrđa odlično uvukao u prostor i da Mažić nije pogrešio što je dva puta pokazao na belu tačku

  • 14

Iako je Nemanja Kojić u 90. minutu doneo pobedu Partizanu protiv Crvene zvezde, junak trijumfa crno-belih svakako je golman Milan Lukač koji je u razmaku od devet minuta uspeo da odbrani dva penala gostujućim fudbalerima.

''Jedinica'' crno-belih najpre je odbranio šut Ninkovića sa bele tačke u 25. da bi u 34. minutu zaustavio i udarac Mijailovića. Bez obzira što su u taboru Partizana ljuti što je Mažić dva puta dosudio penale za Zvezdu, Lukač smatra da je bilo opravdano.

- Mažić je rekao da bi dosudio i pet penala za Crvenu zvezdu ako bi imao razloga za to. Oba su bila potpuno opravdana, Mrđa se oba puta dobro uvukao u prostor - rekao je Lukač za Informer posle razgovora sa Mažićem, da bi potom kroz smeh dodao:

- Da je svirao još jedan penal za Zvezdu ja ne znam šta bih. Verovatno bih se sklonio sa gola da ga daju. Šalim se, naravno.

Lukač je još jednom potvrdio i to da je bio ubeđen da će Zvezdini fubbaleri pucati u njegovu desnu stranu zbog povrede ramena koju je imao.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Procenat

    28. april 2014 | 08:38

    Znate sta , dosadasnje penale koje je zvezda imala uglavnom su pokloni i dogovori.Golmani su imali zadatak da ne odbrane.E , ovoga puta su morali igraci upotrijebiti znanje i mozak i ti se pokazalo da su ZVEZDASI..To znaci da ako nije pusteno i kupljeno , od toga nema nista.To vam je danasnja Zvezdana.

  • Neupućeni Čoveče

    28. april 2014 | 10:31

    Zvezda je promašila više od 50% penala u ovoj sezoni, i nemoj da lupetaš gluposti ako ne znaš! Sad lepo zastavu sa Toletom, pa u poslednjem kolu mašite sa njom.

  • Ivanjica

    28. april 2014 | 13:40

    Treci bi sutirao Vucic,a tu nema odbrane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA