ZVEZDA I VOŠA BESNI NA SUDIJE: Igraju se našim životima i karijerama!

Derbi petog kola rukometnog prvenstva Srbije između beogradskih i novosadskih crveno-belih završen na buran način

  • 1

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u derbiju 5. kola Superlige Srbije rezultatom 26:25, ali, osim fenomenalne igre i dobrih poteza na obe strane, meč je obeležilo i nezadovoljstvo ekipa suđenjem.

Kako ''Sport'' prenosi u hodnicima ''Šumica'' se moglo čuti ''nikada nećemo saznati ko je stvarno bolji'' ili igraju se našim životima i karijerama neki loši đaci''.

Dok iz Vojvodine nisu hteli na kraju javno da komentarišu suđenje, iako su posle meča pritrčali sudijama, trener Zvezde Nenad Peruničić nije imao šta da krije.

- Pogledajte samo odnos isključenja otkako je počeo plej-of. Ako me pitate da li se zalažem za strane sudije, odgovor je ''DA''.Ako me pitate da li želim da svaka utakmica Zvezde bude na TV, kažem ''DA'', jer mi ništa ne krijemo - istakao je Peruničić.

Crveno-beli su do pobede došli golom Brajovića pola minuta pre kraja, a do izjednačenja sa igračem manje stigli su fenomenalnim ''cepelinom'' Anđelića. Treba pomenuti i to da je Zvezda 18 minuta igrala sa igračem manje dok su Novosađani imali osam minuta čoveka manje u polju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZ

    28. april 2014 | 16:23

    Boricica gura tata . A njegov par je jos veca katastrofa. Do juce su svirali Srpsku ligu i odjednom su postali najbolji... Bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA