Mažić ne odgovara ni Partizanu, ni Zvezdi!

Crno-beli smatraju da su oba penala dosuđena za Zvezdu sumnjiva, dok crveno-beli misle da je pobedničkom golu Partizana prethodio prekršaj nad njihovim igračem

  • 10

I posle derbija stara priča! Kao i uvek u poslednjih nekoliko godina ni Partizan ni Crvena zvezda nisu zadovoljni deljenjem pravde od strane Milorada Mažića na 146. večitom duelu i uložili su žalbe na njegovo suđenje.

Ekipa iz Humske se je uložila žalbu jer smatra da su oba jedanaesterca koja je arbitar iz Vrbasa dosudio za njihovog protivnika u najmanj ruku diskutabilna i sumnjiva, dok sa druge strane crveno-beli smatraju da je pobedničkom pogotku Kojića prethodio faul nad njihovim igračem.

- Pre dosuđenog drugog penala fudbaleri Crvene zvezda nalazili su se u ofsajd poziciji, a oba penala su diskutabilna - navodi se zamerci crno-belih, dok kod kluba sa Marakane u žalbi piše.

- Kod drugog gola Partizana nije dosuđen slobodan udarac na sredini terena nad igračem našeg tima, Draganom Mrđom.

Odluke odbora za analizu suđenja na žalbe koje su uputili večiti rivali verovatno neće biti poznate pre sledeće nedelje, jer je predsednik ovog tela Žarko Jokić trenutno u Londonu gde će biti glavni posmatrač suđenja na revanš meču polufinala Lige šampiona između Čelsija i Atletiko Madrida.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorski Delija

    28. april 2014 | 19:38

    Nije ni prvi ni poslednji put da se ovakav faul ne svira,nakon 2 dosudjena penala nemamo zasto da se zalimo na sudije

  • Gagi

    29. april 2014 | 01:28

    Zvezda teško oštećena jer kod oba penala nije isključen igrač koji je napravio faul ......

  • Pfc

    28. april 2014 | 22:45

    Navijam za Partizan, sudjenje je bilo korektno, sve do poslednjeg napada. Cigani su oštećeni, ne mi. Bila su cista dva penala, Mrdja je nadmudrio nase stopere. Ali vazno je da smo mi dobili..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA