Policajac iz grupe Vilidž Pipl zabranio da se njegova pesma pušta na mečevima Klipersa!

Član čuvenog disko sastava reagovao je zbog rasističkih izjava predsednika kluba iz Los Anđelesa i pružio podršku igračima koji su u znak protesta okrenuli dresove naopako na meču protiv Golden Stejta

  • 0

Rasističke izjave vlasnika LA Klipersa Donalda Sterlinga izazvale su pravu lavinu komentara i uzbunile su mnoge javne ličnosti i sportiste u Sjedinjenim Američkim Državama, a jedan od poslednjih koji se javio da odgovori gazdi kluba iz Los Anđelesa jeste i Viktor Vilis, p0znatiji kao policajac i frontmen grupe Vilidž Pipl.

Vilis je na svom Tviter profilu napisao da traži zabranu da se veliki hit njegovog benda "Y.M.C.A." ili bilo koja pesma koju je on napisao pušta sa razglasa na utakmicama ove ekipe.

- Sterling, zabranjeno ti je da koristiš "Y.M.C.A:" ili bilo koju drugu moju pesmu na utakmicama Klipersa. Tako zaista mislim - napisao je Vilis koji namerava da pošalje i protestno pismo klupskoj upravi.

Uz njega su stale još neke poznate ličnosti koje su takođe pružile i podršku igračima ove ekipe koji su na utakmici protiv Golden Stejt u znak protesta zbog Sterlingovih izjava obrnule naopako dresove kako se ne bi video logo ekipe, a pevač Tenk je odbio da izvodi himnu na meču u utorak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA