Pijani navijač uzeo bicikl od trkača i doživeo stravičan pad! (VIDEO)

Pijani fan uzeo neispravan bicikl povređenog profesionalnog bicikliste, da bi posle nekoliko sekundi i sam doživeo ozbiljan pad, udarivši nekoliko puta o zemlju

  • 1

Vožnja planinskog bicikla nije ni najmanje laka kao što se čini.Naime, na Svetskom kupu u mauntin bajku, profesionalni vozač Adam Brajton doživeo je lakšu nesreću, posle čega se jedan fan ponudio da mu pomogne. Umesto da se skloni sa staze, fan je bez pitanja uzeo neispravan bicikl povređenog vozača, a čim je pokušao da vozi, i sam je pao.

Osim zbog neispravnosti vozila, pao je i jer je bio pijan, kao i većina u publici! Upravo ovo obeležilo je vožnju u Australiji, jer pad posmatrača nije bio nimalo naivan. Usled udarca dobro se ugruvao, udarivši nekoliko puta u zemlju, a bicikl je preleteo preko njega i na kraju završio u publici. Srećom, niko više nije povređen.

Prema poslednjim informacijama, pijani posmatrač doživeo je kontuziju, ali se uspešno oporavlja. Nadamo se da će ovo biti za opomenu i njemu i svim vozačima, da ne piju kad voze.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA