UEFA CENI MAŽIĆA: Srbin sudi polufinale Lige Evrope!

Najbolji srpski sudija, zajedno sa svojim pomoćnicima, deliće pravdu na revanš meču polufinala LE između Valensije i Sevilje

  • 7

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić sudiće revanš meč meč polufinala Lige Evrope između Valensije i Sevilje, saopšteno je na sajtu tog takmičenja.

Uz Mažića, utakmicu će suditi pomoćnici Milovan Ristić, Dalibor Ðurđević, Danilo Grujić i Dejan Filipović i Dejan Petrović. Mažić je ove sezone sudio nekoliko utakmica u Ligi šampiona, među kojima je četvrtfinale između Pari Sen Žermena i Čelsija u Parizu, a sudiće i na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

On je minulog vikenda sudio i najveću utakmicu u srpskom fudbalu, duel Partizana i Crvene zvezde i prema opštem mišljenju odlično obavio posao.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    29. april 2014 | 15:59

    Bravo za Srbina

  • Invisible

    29. april 2014 | 18:22

    Heh kako ste smesni.. Covek ima FIFA licencu, sudio cetvrtfinale LŠ, sudi polufinale LE, sudi na svetskom prvenstvu ( sto 90% sudija nikad ne doceka ) a bitno da zvezdi i partizanu ne valja!! Puče njemu pištaljka i za jedne i za druge.. :-)

  • Doktor

    29. april 2014 | 16:16

    Poklonis pobedu partizanu i odma sledi nagrada ;) tole vragolane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA