BAKSUZ: Košarkaš izgubio meč i ukraden mu je dijamantski prsten!

Porodična kuća Pola Džordža je, u trenucima dok se on borio na parketu u petom meču četvrtfinalne serije plej ofa, obijena i ukradena mu je uspomena sa Ol stara

  • 0

Indijana Pejsers je poražena od Atlante 107:97 i nalazi se na pragu ispadanja iz NBA plej ofa, pošto gubi od Atlante 3.2 u četvrtfinalnoj seriji, međutim, ova noć je bila verovatno najbaksuznija u životu jednog od najboljih igrača ovog tima, Pola Džordža, koji će je osim po porazu pamtiti i po tome što su lopovi provalili u njegovu porodičnu kuću.

Dok je on igrao na parketu, a njegovi roditelji bili na tribinama razbojnici su ušli u njegovu vilu i odneli platinasti prsten sa dijamantskim ukrasima vredan 15.000 dolara koji je Džordž dobio za učešće na Ol star meču prošle godine.

Takođe osim vrednog prstena, ukraden je i ručni sat, novčanik, kao i jedan par patika. Policija u Indijanapolisu je uviđajem utvrdila da nema vidljivih tragova obijanja. Džordžu verovatno nije problem novčana vrednost ukradenih stvari koliko sam značaj prstena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA