PEKOVIĆ: Poraz Partizana od Cedevite me šokirao!

- Nije moje da komentarišem utakmicu, ali sa navijačke strane veoma mi je žao jer će biti veliki problem - rekao je nekadašnji košarkaš crno-belih

  • 1

Nekadašnji košarkaš Partizana Nikola Peković prisustvovao je meču polufinala fajnal-fora ABA lige, kada je njegov nekadašnji klub trojkom u poslednjoj sekundi Nolana Smita poražen od Cedevite 79:81, čime je ostao bez plasmana u Evroligu.

Crnogorski reprezentativac je u razgovoru za "Pobjedu" priznao da je bio šokiran zbog takvog ishoda meča u "Kombank areni".

- Bio sam u "Kombank areni“ i ostao sam bez reči. Veliki sam prijatelj sa dosta ljudi iz Partizana i bio je preveliki šok za sve nas kada je Smit dao trojku - izjavio je košarkaš Minesote Timbervulvs.

- Nije moje da komentarišem utakmicu, ali sa navijačke strane veoma mi je žao jer će biti veliki problem. Nema Partizana u Evroligi posle mnogo godina. Malo smo razočarani. Ali dobro, šta je, tu je - zaključio je Peković, koji je boje crno-belih branio od 2005. do 2008. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. maj 2014 | 15:24

    Pekmen legenda, jedan pd najboljih centara NBA lige , pa kad je Dvajt Hauard rekao , to je kao kad gurate u zid :). Nista mu ne mozete . Legenda, pravi Grobar, nema sta, daje tj dao srce Partizanu. Pekmene da gazis narednih 10 godina u Nba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA