Skandal drma Italiju! Tinejdžer iz Lacija izgleda da ima 40 godina! (VIDEO)

Kamerunac Džozef Minela pre nekoliko meseci izbio je u centar sportske javnosti zbog broja njegovih godina

  • 8

Pre par meseci za Lacio je debitovao Kamerunac Džozef Minela, koji je izazvao neverovatno interesovanje javnosti. Iako je još uvek tinejdžer (navodno je 1996. godište) zbog svog izgleda bio je optužen za lažiranje svog godišta, te da je znatno stariji, pojedini italijanski mediji su pisali da ima čak 40 godina.

- Ja sam Džozef Minela, rođen sam 24. augusta 1996. godine, to vrlo lako možete proveriti - poručio je fudbaler Lacija da bi se zatim osvrnuo na njegov dolazak u Italiju:

- Lažni agent mi je dao nekorišćeni telefon i obećao probu u Milanu. Došao sam na stanicu Termini i nisam imao vesti od njega. Sve sam to ispričao policiji, danas sam ovde zahvaljujući državi Italiji koja mi je dala priliku.

Pogledajte video pa procenite sami:

- Odveli su me u bolnicu, nisu hteli da me pošalju nazad u moju domovinu kao što sam mislio da će učiniti. Onda sam završio u domu i tako je počela moja karijera u Italiji - rekao je Minela.

Kamerunac je svestan da ne izgleda kao neko ko će uskoro proslaviti punoletstvo:

- Mislim da ne izgledam tako, ljudi to gledaju na taj način, ali ovo ne pokazuje da su svi Afrikanci isti, naš izgled pokazuje više godina nego što imamo. Ali istina je ono što kažemo, to je napisano na ličnoj karti - zaključio je Kamerunac.

Podsetimo, i ranije je bilo fudbalera sa afričkog kontinenta za koje se sumnjalo da imaju više godina. Najpoznatiji primeri su Rože Mila iz Kameruna i Taribo Vest koji je igrao za Partizan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA