Mažić napao Nađa, a onda ga prijavio u zapisnik!

Svedoci koji su se nalazili u tunelu na stadionu Partizana navode da je u poluvremenu arbitar iz Vrbasa prvi verbalno započeo sukob sa sportskim direktorom crno-belih, posle čega mu ovaj nije ostao dužan

  • 30

Bura oko poslednjeg večitog derbija se ne smiruje ni četiri dana kasnije. Iako je sudija Milorad Mažić nakon utakmice priložio žalbu u zvanični zapisnik da ga je sportski direktor Partizana Albert Nađ verbalno napao u poluvremenu meča, pojavili su se svedoci koji tvrde suprotno.

Nekolicina ljudi koji su se nalazili ispred sudijskih svlačionica izjavilo je da je u poluvremenu došlo do verbalne rasprave između nekadašnjeg fudbalera crno-belih i najboljeg srpskog sudije, ali da je Mažić taj koji je započeo sukob, jer je bio isprovociran načinom na koji ga je Nađ gledao.

- Šta je, šta me gledaš i zašto vrtiš glavom - navodno je rekao Mažić Nađu, kako tvrde svedoci, da bi mu čelnik kluba iz Humske na isti način odgovorio nakon ćega se arbitar iz Vrbasa povukao u svlačionicu sa pomoćnicima.

Kada je utakmica završena Mažić je uneo u zapisnik utakmice ovo što se dogodilo, samo što je naveo da je on bio prvi napadnut. Pomenimo i to da su i Partizan i Zvezda uložili žalbe na njegovo suđenje. Internacionalac se trenutno nalazi u Španiji gde će deliti pravdu na revanšu polufinala Lige Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrski izdajnik

    30. april 2014 | 13:27

    Mora se opravdati lova za 2 penala...Drzava trosi na *bunar bez dna* zvana zvezda-na

  • mihajlo

    30. april 2014 | 13:08

    vaska jedna ovo nije sudija

  • alexb

    30. april 2014 | 15:24

    Bolje da nam je sudio majo vujovic on barem dosudi samo po jedan penal za zvezdu. Jako tendenciozno sudjenje na derbiju ali sreca prati hrabre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA