Zbog ovog sukoba Markovića i Vučinića, Srbin neće igrati finale LE! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je u trenutku kada je bio zamenjen i seo na klupu ušao u verbalni rat sa besnim Crnogorcem zbog čega je sudija obojici pokazao crvene kartone

  • 13

Benfika, za koju igra nekoliko srpskih reprezentativaca, uspela je da sačuva u revanšu protiv Juventusa prednost stečenu u prvom meču polufinala Lige Evrope i po drugi put za redom boriće se za trofej u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Nažalost, u finalu će biti oslabljena za pomoć i navijači u Srbiji biće uskraćeni da gledaju Lazara Markovića koji je dobio crveni karton.

Srpski reprezentativac je u 89. minutu, kada je već umesto njega na teren ušao Miralem Sulejmani, ušao u verbalni duel sa poprilično nervoznim crnogorskim fudbalerom Mirkom Vučinićem, koji je bio takođe na klupi svog tima, zbog čega je sudija obojici pokazao crvene kartone i poslao ih u svlačionicu.

Velika šteta za talentovanog nekadašnjeg igrača Partizana koji bi na sjajan način završio svoju prvu internacionalnu karijeru, igranjem u finalu Lige Evrope, ali zbog ovoga će ipak taj meč morati da posmatra sa tribina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    2. maj 2014 | 00:36

    Markec nije zasluzio iskljucenje, Benfika mora da se zali i nadam se da ce igrati finalni mec.

  • Pantelija

    2. maj 2014 | 03:36

    Crnogorski govnjar mora da provocira !!! Zemlja kompleksasa !!!

  • Brane

    2. maj 2014 | 07:54

    Vecni Crnogorski talenat iznerviran cinjenicom da je ceo mec presedeo na klupi nije imao dovoljno hrabrosti da se istrese na nekog u klubu a ponajmanje na trenera pa sto ne bi na bivseg brata Srbina malog Markeca koji je tek izasao iz igre dobacio mu nesto mali uzvratio i zatim nicim izazvan buntovnik u obrani cojstva krece u obracun cetvrti sudija obavestava glavnog koji iskljucuje oba igraca gde je Markec izvukao deblji kraj jer propusta finale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA