Konte krivi sudije za neuspeh, a Žesus hvali svoje igrače!

Strateg "stare dame" nezadovoljan je suđenjem u dvomeču protiv Benfike i smatra da je njegova ekipa oštećena i zbog toga nije prošla u finale drugog po jačini evropskog takmičenja

  • 2

Trener Juventusa Antonio Konte bio je besan nakon završetka revanša polufinala Lige Evrope, posle koga je njegov tim ispao od Benfike.

Italijanski stručnjak je osuo drvlje i kamenje po glavnom sudiji Marku Klatenburgu zbog toga što prema njegovom mišljenju nije dosudio jedanaesterac za njegov tim.

- Igrači Benfike su ometali igru u svakom trenutku, a sudija im je to dozvolio. Bilo je šest minuta nadoknade, ali su tri minuta prošla bez igre. Oni su iz dva šuta postigli dva gola i prošli dalje. Mislim da smo u prvom meču oštećeni za penal i crveni karton kada je Kjelini udaren laktom u lice, a danas nije dosuđen čist penal. U finale ide tim koji je manje zaslužio prolaz - rekao je Konte.

Sa njim se nije složio šef stručnog štaba lisabonskih "orlova" Žorž Žesus, čiji je tim uprkos što je imao dva igrača manje na terenu u poslednjim minutima, jer je Perez isključen, a Garaj je zbog povrede izašao, a nije mogao da bude zamenjen zbog već načinjene tri izmene, uspeo da odoli napadima "stare dame".

- Bili smo bolji u oba meča i zaslužili prolaz u finale. Nije nam bilo lako da se u situaciji, kada je Juventus napadao, odbranima, ali smo uspeli. Moji igrači su bili staloženi. Mislim da smo održali čas odbrane - rekao je Žesus po završetku meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    2. maj 2014 | 08:14

    Ovaj kao i Vujosevic...

  • vinci

    2. maj 2014 | 01:53

    Vreme mu je da pali, juventusu trebaju uspesi u evropi. Italijansko prvénstvo je u losem stanju i njihove titule tamo nisu dovoljne . To je isto ko bayern sto osvaja u nemackoj pa normalno kad im je prvenstvo nula i kad nemaju protivnike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA