Gigs bi mogao bude menadžer nekog drugog kluba!

- Ja još treba da odlučim da li ću i dalje da igram ili ne, tako da nema poente sada razmišljati da li želim da budem pomoćni trener ili da budem trener u nekom drugom klubu - rekao je privremeni menadžer Mančester junajteda

  • 0

Privremeni menadžer Mančester junajteda Rajan Gigs još razmišlja da li će nastaviti sa igračkom karijerom po završetku sezone, usput ne isključujući mogućnost vodi i neki drugi klub, javljaju engleski mediji.

- Sad sam koncentrisan samo na Sanderlend, a na kraju sezone ću razmišljati šta dalje. Ima toliko toga. Zasad se ništa nije promenilo, ovaj posao je siguran do kraja sezone - rekao je Gigs.

Sve se intenzivnije govori da će novi menadžer biti selektor Holandije Luis van Gal, a u međuvremenu je nekoliko igrača Junajteda istaklo da bi volelo da upravo 40-godišnji Gigs ostane glavni trener.

Ukoliko Van Gal preuzme ekipu, rekorder po broju nastupa za "đavole" bi mogao da se priključi njegovom stručnom štabu.

- Ja još treba da odlučim da li ću i dalje da igram ili ne, tako da nema poente sada razmišljati da li želim da budem pomoćni trener ili da budem trener u nekom drugom klubu. Sada samo uživam, fokusiran na preostale dve utakmice. Na kraju sezone ćemo videti, kao što sam i rekao - rekao je Rajan Gigs.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA